Runton

4.6
90% rating-uri pozitive

În stadiul incipient al dezvoltării companiei, aceasta s-a concentrat pe nevoile publicului. În viitor, se va concentra pe o gamă completă de produse de calitate superioară și va oferi consumatorilor servicii de cumpărături online de înaltă calitate.


Denumirea companiei: RUNTON SARL

Adresa Sediului Social: 2 Rue Antoine Coysevox, Lyon, Auvergne-Rhone-Alpes, 69001

Cod unic de inregistrare: 81948445556

Nr. Reg. Comertului: 81948445556

IBAN: LU920038008600000770

Banca: BGL BNP Paribas

Suport: Găsește răspunsuri pe eMAG Help

Statut: Comerciant

Comerciantul declară pe propria răspundere și garantează că produsele comercializate prin intermediul platformei eMAG respectă legislația aplicabilă în Uniunea Europeană.

Informatii utile

Livrare comanda

Produsele sunt comercializate de catre Runton SARL si livrate din depozitul Fulfillment by eMAG.

Conditii de garanție

Produsele cumpărăte sunt noi (cu excepția produselor resigilate), în ambalaje originale și beneficiază de garanție, conform prevederilor legale în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor. Termenul de garanţie curge de la data intrării bunului respectiv în posesia consumatorului.

Pentru produsele pentru care este impus de prevederile legale în vigoare, se va emite certificat de garanție. La cererea consumatorului certificatul de garanţie va fi oferit în scris sau pe orice alt suport durabil, disponibil şi accesibil acestuia.

Orice reparare sau înlocuire a produselor va fi făcută în cadrul unei perioade de timp, stabilită de comun acord, în scris, între noi şi consumator, luându-se în considerare natura produselor şi scopul pentru care acesta a solicitat produsele. Perioada de timp stabilită nu poate depăşi 15 zile calendaristice de la data la care cumpărătorul, după caz, ne-a adus la cunoştinţa lipsa de conformitate a produsului sau ne-a predat produsul pe baza unui document de predare-preluare.

Pentru orice solicitare privind garantia produselor, găsește răspunsuri pe eMAG Help.

Politica de returnare

Potrivit legislației în vigoare, consumatorul își poate exercita dreptul de retragere din contractul încheiat la distanță în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea niciunui motiv și fără a suporta alte costuri decât cele de livrare. Perioada de retragere expiră în termen de 14 zile de la:

  • ziua în care consumatorul intră în posesia fizică a ultimului bun – în cazul în care consumatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat
  • ziua în care consumatorul intră în posesia fizică a ultimului bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese.

În cazul în care consumatorul decide sa își exercite dreptul de retragere în termenul legal, are posibilitatea de a completa formularul online disponibil aici sau de a face o declarație neechivocă prin care să își exprime decizia de retragere.

Vom înapoia sumele primite drept plată din partea consumatorului, inclusiv, după caz, costul livrării, fără întârziere nejustificată şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați de decizia de retragere din contract a consumatorului. Suma va fi returnată după cum urmează:

  • pentru comenzile achitate cu card online -> prin restituire în contul din care a fost efectuată plata;
  • pentru comenzile achitate cu ordin de plată/ramburs/iTransfer/card bancar -> prin virament bancar în contul indicat prin formularul de retur;

Putem amâna rambursarea până la data recepţionării produselor care au făcut obiectul vânzării sau până la momentul primirii unei dovezi din partea consumatorului conform căreia acesta a trimis produsele către noi, luându-se în considerare data cea mai apropiată.

Consumatorul returnează produsele sau le înmânează personal la adresa:  Strada Ciorogarla 214, sat Bacu, Comuna Joita, judet Giurgiu, Depozit DC2 Rampa S35 fără întârziere nejustificată şi în decurs de maxim 14 zile de la anunţarea deciziei de retragere.

Consumatorul suportă costurile directe legate de returnarea produselor. Consumatorul este responsabil doar în ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionarii produselor.

Potrivit art. 16 din OUG 31/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, sunt exceptate de la dreptul de retragere următoarele: 

  1. contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a contractului de către profesionist; 
  2. furnizarea de produse sau servicii al căror preţ depinde de fluctuaţiile de pe piaţa financiară pe care profesionistul nu le poate controla şi care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere; 
  3. furnizarea de produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar;
  4. furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid; 
  5. furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator; 
  6. furnizarea de produse care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente; 
  7. furnizarea de băuturi alcoolice al căror preţ a fost convenit în momentul încheierii contractului de vânzare, a căror livrare nu poate fi efectuată înainte de 30 de zile şi a căror valoare reală depinde de fluctuaţiile de pe piaţă pe care profesionistul nu le poate controla; 
  8. contractele în cazul cărora consumatorul a solicitat în mod special profesionistului să se deplaseze la domiciliul său pentru a efectua lucrări urgente de reparaţie sau de întreţinere. Dacă, cu ocazia unei astfel de vizite, profesionistul prestează alte servicii în afara celor solicitate în mod expres de consumator sau furnizează alte produse decât piesele de schimb indispensabile pentru executarea lucrărilor de întreţinere sau de reparaţie, dreptul de retragere se aplică respectivelor servicii sau produse suplimentare; 
  9. furnizarea de înregistrări audio sau video sigilate sau de programe informatice sigilate care au fost desigilate după livrare; 
  10. furnizarea de ziare, periodice şi reviste, cu excepţia contractelor de abonament pentru furnizarea de astfel de publicaţii; 
  11. contractele încheiate în cadrul unei licitaţii; 
  12. prestarea de servicii de cazare, pentru alt scop decât cel rezidenţial, transport de mărfuri, închiriere de maşini, catering sau serviciile privind activităţile de agrement, în cazul în care contractul prevede o dată sau o perioadă de executare specifică; 
  13. furnizarea de conţinut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere.
Politica de confidențialitate

Politica de confidentialitate promovata de Runton SARL explica in ce mod utilizam noi orice tip de informatie personala pe care ne-o puteti oferi pe parcursul utilizarii site-ului sau plasarii unei comenzi online.
Informatie personala inseamna orice tip de informatie care va identifica pe dumneavoastra in nume personal (de exemplu numele dumneavoastra, adresa sau telefonul).
Runton SARL nu va vinde, inchiria sau distribui informatiile colectate nimanui. Colectam informatiile pentru a putea onora comenziile si pentru a servi cat mai bine clientii nostri cu informatii complete referitoare la starea comenziilor sau a livrarii. Informatiile colectate includ: numele, adresa de livrare, adresa de facturare sau numerele de telefon. Informatiile referitoare la cartile de credit nu vor fi colectate sau salvate de catre noi. In orice moment puteti modifica sau sterge din baza noastra de date informatiile pe care ni le-ati oferit. Daca doriti sa modificati datele dumneavoastra personale aflate in posesia noastra, va rugam sa ne contactati la lidongning@hezeyongyi.com.
Vom incerca sa va informam daca apar schimbari in politica noastra de confidentialitate care pot afecta modul in care utilizam informatia furnizata de dumneavoastra. Cu toate acestea, noi ii incurajam pe utilizatori sa fie responsabili in ceea ce priveste confidentialitatea datelor personale si sa verifice din cand in cand regulile stipulate de aceasta politica, pentru a-si reactualiza preferintele.
Suntem bucurosi sa primim intrebarile si comentariile dumneavoastra referitoare la orice aspect de confidentialitate.
In cazul in care aveti asemenea comentarii sau in cazul in care doriti sa formulati o reclamatie referitoare la modul in care utilizam datele dumneavoastra personale, găsiti răspunsuri la lidongning@hezeyongyi.com.

Additional info

Obiect de activitate:

Activitatea de cumpărare și vânzare directă sau la distanță a tuturor produselor nereglementate.

importul și exportul tuturor produselor nereglementate.

 

Punct de lucru:

2 Rue Antoine Coysevox 69001 Lyon

 

Autorizatii:

Numărul de înregistrare RCS

948 445 556 R.C.S. Lyon

 

Date d'immatriculation:

27/01/2023

Rating

4.6
90% rating-uri pozitive
30 de zile60 de zile90 de zile12 luni
Pozitiv90%88%87%87%
Neutru2%3%4%3%
Negativ8%9%9%10%
Momentan nu poti acorda o nota acestui seller.

Review-uri

Categorii de produse

653 de produse (vezi toate)
PC, Periferice & Software
Imprimante, Scanere & Consumabile (1)
Retelistica & Supraveghere (3)
TV, Audio-Video & Foto
Televizoare & accesorii (3)
Audio HI-FI & Profesionale (6)
Home Cinema & Audio (1)
Playere, Boxe & Casti (3)
Videoproiectoare & Accesorii (2)
Electrocasnice & Climatizare
Electrocasnice pentru bucatarie (2)
Aspiratoare, fiare de calcat & masini de cusut (4)
Climatizare & sisteme de incalzire (3)
Casa, Gradina & Bricolaj
Utilaje si materiale de constructii (1)
Mobila gradina & terasa (3)
Mobila Living & Dining (5)
Mobila Bucatarie (3)
vezi toate categoriile