Un set de siropuri de cafea fara zahar Monin - Caramel, Vanilie si Alune
Siropurile de baut sunt un must-have pentru fiecare bar, atat acasa, cat si profesional.
Sunt un ingredient important in aproape fiecare bautura. O gama larga de arome va permite sa compuneti orice cocktail.
Siropurile Monin sunt de cea mai inalta calitate si sunt un plus atractiv pentru bauturi, cafea, deserturi si bere. Brandul francez premium ofera solutii de gust inovatoare pentru gurmanzi, bazate pe peste un secol de traditie a bauturilor traditionale artizanale.
Caracteristicile produsului:
capacitate: 3 x 700 ml
aroma: caramel, vanilie si alune
utilizare: cafea, shake-uri, deserturi
producator: Monin
Caramelul sau zaharul caramelizat este obtinut in mod traditional prin topirea zaharului. Savoarea si culoarea bogata a caramelului provin din procesul de incalzire si topire a zaharului.
Siropul de caramel fara zahar MONIN este facut din sucraloza - un indulcitor fara calorii. Sucraloza se obtine direct din zahar: este dulce si nu are retrogustul metalic care este prezent cu alti indulcitori. Acest sirop a fost testat de multe ori si a fost aprobat in 1991.
Este sigur pentru toata lumea: copii, femei insarcinate, diabetici. Bucurati-va de aroma deplina a caramelului... cu constiinta curata!
Pentru a crea cel mai bun sirop de vanilie din lume, trebuie sa incepeti cu cel mai bun extract de vanilie din lume. De peste 90 de ani, MONIN foloseste cel mai bun extract de vanilie direct din Madagascar. Datorita acestui extract, gustul de vanilie din produsele MONIN este atat de unic.
Vezi cum MONIN Vanilla iti va transforma bauturile in ceva si mai special! Vanilia fara zahar MONIN este facuta din sucraloza - un indulcitor fara calorii. Sucraloza se obtine direct din zahar: este dulce si nu are retrogustul metalic care este prezent cu alti indulcitori.
Acest sirop a fost testat de multe ori si a fost aprobat in 1991. Este sigur pentru toata lumea: copii, femei insarcinate, diabetici. Bucurati-va de aroma plina de vanilie... cu constiinta curata!
Desi alunele erau deja apreciate in cele mai vechi timpuri, popularitatea sa enorma astazi se datoreaza partial industriei cafelei.
Exista doua metode de colectare a nucilor: prima este prin a astepta ca acestea sa cada singure sau prin scuturarea arborelui de nuci. Datorita siropului de nuci fara zahar MONIN, nu trebuie sa agitati nimic pentru a obtine gustul proaspat al nucilor si pentru a imbogati gustul bauturilor tale!
Siropul de nuca fara zahar MONIN este facut din sucraloza - un indulcitor fara calorii. Sucraloza se obtine direct din zahar: este dulce si nu are retrogustul metalic care este prezent cu alti indulcitori. Acest sirop a fost testat de multe ori si a fost aprobat in 1991.