Nota: Aceasta descriere a fost tradusa automat in limba romana.
Taitei Udon de grau in stil japonez proaspat "Titei Udon proaspat | in stil japonez" 200g ITA-SAN
Taiteii Udon de la ITA-SAN sunt taitei de grau, grosi (~5 mm) in stil japonez, consumati cel mai des cu bulion aromat. Fidea Udon se prepara numai din faina de grau, apa si sare, se caracterizeaza printr-o structura specifica, carnoasa - sunt groase si elastice. Udon este un taitei universal! Desi, dupa cum am mentionat mai sus, este consumat cel mai adesea ca adaos la supe - servit cald intr-un bulion limpede delicat cu adaos de carne, ciuperci sau legume tocate), este, de asemenea, grozav prajit intr-un wok sau servit rece cu Sos Mentsuju.
Cum se prepara taitei udon
- Udon in Supa / Bulion Bulionul combinat cu taitei udon este de obicei un bulion preparat pe baza de dashi, sos de soia si mirin.Puneti taiteii udon gata in 300ml de bulion, adaugati carnea gatita in prealabil, legumele sau ciupercile, gatiti 3 minute, amestecand tot timpul, pastele se vor separa, devin alunecoase si elastice. Dupa ce turnam bulionul cu macronul intr-un vas, garnisiti cu arpagic. Adaugati adaosurile preferate in supa (in mod traditional, adaosurile variaza in functie de regiunea Japoniei), esalota marinata, crevetii, tofu prajit (varsta abura) vor fi perfecte aici. Gustul supei originale cu taitei udon difera nu numai in alegerea aditivilor, ci si in condimentele folosite: bulionul maro inchis (preparat cu sos de soia inchis) este tipic pentru estul tarii, usor (preparat cu sos de soia usor). ) in vest.
- Udon Stir-Fry Udon Stir-Fry cu toppingurile preferate - vita / pui / tofu / creveti / legume. O galusca groasa, cu adevarat de grau, va face totul pentru tine :) Incinge uleiul intr-o tigaie, prajeste adaosurile (ca mai sus) cu condimente cateva minute (nu uita ca prajirea se prajeste rapid, la foc mare). !). Adaugati taiteii Udon finiti si gatiti aproximativ 3 minute, pana cand taiteii se despart si se inmoaie. La sfarsit, adaugati sos de stridii si (daca va place) ulei de susan (dar cui nu-i place :)). Amesteca totul bine si e gata :)!
- Udon rece Desi taiteii rece sunt invariabil asociati cu taiteii soba, udon functioneaza excelent si in acest rol. Iar prepararea unui fel de mancare rece folosind taitei gata pregatiti nu va dura mai mult de 10 minute :) Puneti taiteii udon gata pregatiti in apa clocotita. Gatiti timp de 3 minute (ca mai sus pana se despart firele). Scurge pastele intr-o strecuratoare si stinge-le cu apa rece pentru aproximativ 30-45 de secunde (pentru a se raci si a bloca gatirea ulterioara). Puneti taiteii raciti pe o farfurie si adaugati-i un sos, de exemplu, japonez Yamaki Men-Tsuju si este gata :)
Greutate neta: 200 g
Ingrediente: faina de grau 64%, apa, amidon modificat de manioc, sare, acid: acid lactic, acid acetic, acid gluconic lactona, acid malic; regulator de aciditate: lactat de sodiu, malat de sodiu
Valoare nutritionala / 100g: valoare energetica 583 kJ / 137 kcal, grasimi <0,5 g (inclusiv acizi saturati 0,2 g), carbohidrati 28 g (inclusiv zaharuri <0,5 g), proteine 4,9 g, sare 0,28 g.
Tara de origine: Coreea de Sud